Första intervallpasset

Nöjd efter första intervallpasset efter förkylningen!

Tjena!

Precis betat av mitt första intervallpass sedan mitt nio dagar långa sjukdomsuppehåll. Jag började som bekant med lugna pass onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Idag var det alltså dags att damma av min kära skierg för ett lite hårdare pass. Dock blev det med en lugn och försiktig öppning, för att successivt köra lite snabbare.

Det hela började med 14(!?) minuter uppvärmning i sub 2,00-tempo, där jag vid minut 4, 8 och 12 lade in 20 snabbare drag kring 1,43-1,45-fart. Intervallerna därefter blev sedan 6 x 5 minuter, med 1 minut vila:

Progressivt med lugn öppning och en habil avslutning

Första intervallen i 1,52-fart och därefter en sekund snabbare per intervall. Det var skönt med en lite lugnare start och kroppen svarade bra hela vägen. Behövde aldrig plåga mig stenhårt heller, utan det var med god kontroll! Motståndet var 8 på uppvärmning och intervaller, precis som vanligt.

Som avslutning ute på balkongen körde jag tio minuter i sub 2,00-tempo på motstånd 1.

Jag betade även av mitt snabbstyrkepass efter cardion. Fint att få låta musklerna bli lite tröttare också, vilket kan behövas!

Imorgon blir det vilodag!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here