13+ km löp, artiklar och kommande race

Jag hade bra nog nytta av mina Hoka Speedgoat 5 GTX Ice idag i dödshalkan!

Hej på er!

Håll ut, imorgon släpps en ny vlogg klockan 16:33, orkar du inte vänta så bli medlem nu för 29 kronor per månad!

Efter helgens dubbelseger för Bröderna Steen så har vi blivit uppmärksammade med både en artikel på Längd.se och ytterligare en på Sweski.com, kul!

Till helgen fortsätter långloppscupen i Skövde med Billingens långlopp, jag skulle få starta i ledarvästen för H40, men det blir inte någon start där för mig. För er som minns vann jag långloppscupen 2017, enda gången jag gått in för den också, det får räcka. Istället blir det Orsa Grönklitt Ski Marathon för mig och Jonatan, vilket blir en kortare resa än att bränna ner till Skövde.

Dagen i övrigt har varit jobbig. Trött efter helgen, dålig sömn, stökigt på jobbet, träning och stress för att hinna hämta Alfons. På hemvägen från jobbet var jag tvungen att vända på tre ställen för det var någon form av vägarbeten/reparationer eller liknande, så pass att det inte ens gick att cykla förbi. Alltid längs mina pendlingsvägar ska dom in och fördärva.

Det som tränades idag var en timme löpning runt om i Borlänge på de isbeklädda cykelbanorna. Katastrofalt dålig halkbekämpning här, tur jag har mina dubbade Hoka-skor. På den timmen hann jag 13,57 kilometer, vilket ger ett fint kilometersnitt på 4,25.

Längs turen körde jag 3 x 20 mångsteg och 2 stegringslopp. Efteråt blev det dessutom explostyrka.

Imorgon väntar vilodag, jobb och en skidskola tillsammans med helgens segrare!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here