13,2 kilometer löpning

Sista träningen avklarad inför morgondagens vilodag!

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen!

Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket ger ett kilometersnitt om 4,33. Hade på mig mina Hoka Speedgoat med dubbar. Det var riktigt grisigt där ute med rejäl vind och ett lätt lager med nysnö under det sinnessjuka islagret. Kändes bra första halvtimmen ungefär, därefter blev det rätt slitsamt. Efteråt så har jag rejält ont i höger höftböjare, haltar när jag går. Kul liv!

Nu ska jag bege mig till Bergebo en stund för att åka skidor med Alfons, det blir skoj!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here