155 i marklyft och lite mer jobbigheter

Kettlebellsswing
Jobbigt att träna nu igen alltså, eller det är väl alltid jobbigt, men den senaste tiden har jag haft en lätt ångest på dagens som stegrats in mot passen. Kanske för att jag ständigt vill se till att göra bra och jobbiga pass, trots att det nu är lite ”off season” så vill perfektionisten i mig fortsätta göra ett gediget jobb. Dessutom har jag inte planerat in att ta någon direkt vila mellan säsongerna och träningsåren, men jag tänker att det blir bra ändå. Snart har jag dessutom en del ledigt från jobbet med påsklov och två semesterdagar där vi ska upp till Sälen. Det är främst efter jobbet som jag tycker det är jobbigt att ge mig ut på faktiskt alla träningspass nu. Speciellt dessa pass som är så jäkla jobbiga med en ganska tuff löpning och diverse tunga lyft. Jag blir rätt stressad inför och även under passen, då jag vill skynda mig att bli klar så jag hinner hem och umgås med familjen. Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen och ge mig ut! Det går upp och ner med det mesta här i livet. 
Här är dagens träning:
Löpning till gymet: 4,06 min/km, 2,64 kilometer, 10,51 minuter
Löpning hem från gymet: 4,05 min/km, 2,52 kilometer, 10,21 minuter
Sprang i Icebugsen för att slippa halka. 
På gymet (Actic maserhallen):
A) Frivändningar från knäna: (10×30 kilo – 6×40 kilo – 4×50 kilo)  + 5×3 @ 60 kilo
B) (Knäböj: 10×50 kilo – 6×60 kilo – 4×70 kilo) 
Tre varv: 6 knäböj 80 kilo – 6 enbens-upphopp + nedhopp på bänk per ben – 6 chins L-sit. Start var tredje minut.
C) Marklyft 3 x 140 kilo – 2 x 150 kilo – 1 x 155 kilo (de sista lyften på ren vilja, tungt järnet!!)
Bänkpress 3×80 kilo – 2×85 kilo – 1×90 kilo
Lutande rodd 3×60 kilo – 2×65 kilo – 1×70 kilo
D) Tre varv (TRX): 12 stakövning (plankanposition – upp på händer) – 8 armhävning + bendrag – 10 rodd 
E) Fem varv: 30 sekunder burpees (12 st) – 30 sekunder vila – 30 sekunder kettlebellsswing 24 kilo (15 st) – 30 sekunder vila (testa gärna detta, dödens jobbigt på ”bara” tio minuter!)
Imorgon och övermorgon kommer jag att översköljas av en träningsvärk som ej är av denna värld!

Just det, köp min Polar V800 också!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here