198 kilometer på fem dagarHej på er!

Fina förhållanden även idag uppe i Bergebo. I princip kallsnö, trots 2-3 plusgrader. Kul!

Idag blev det några nya varv och timmar till samlingen. En samling som aldrig tycks bli klar. Dagens pass blev 2,30 timmar (42,7 kilometer – 1000 höjdmeter) stakning.

Förutom enbart lugn åkning så lade jag in en stegring på flacken inne på stadion under de tio sista varven: 12 stavtag acceleration upp till nästan maxfart – 12 stavtag hålla farten.

Kroppen kändes ganska så pigg idag faktiskt, trots att jag stakat på skidor fem dagar i rad, det var glädjande!

På dessa fem dagar så har jag alltså kört fem pass, 12 timmar, 198 kilometer (99 varv), 4555 höjdmeter, 30 impulser och 95 minuter av dessa var högintensiva. Dessutom styrka hemma efter tre av passen. Fina dagar, minst sagt! Veckan landade på totalt 14,45 timmar och 226 kilometer.

Jag skulle ta en bild utför idag, då jag som bekant försöker undvika att stanna. Jag missade dock en isfläck i en kurva och brände av misstag av en bildserie:

Fint med plusgrader så man kan använda 2XU-tights utan långkalsonger


Det var väl ett fint litet alster väl?!

Nåväl! En bra vecka med många bra pass och en känsla av att kroppen börjar bli lite bättre. På passen försöker jag tänka på att hålla god teknik och även få till ett bra/rätt arbete kring höftpartiet. Jag inbillar mig att mina gluteus-övningar gjort mig bättre på den biten. Vi kan alltid hoppas!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe