2 x 30 min, stakintervaller

Minst tio grader kallare idag än de senaste dagarna. Blev rejält kyligt mot slutet. Hade nog behövt en jacka då. Jävla höst, mörker och kyla. Blä!

Hallåååååå där!

Ni verkar ha sett den senaste vloggen som släpptes igår, om inte hittar ni den här.

Åter från de döda och vilodag igår. Var så sjukt trött att jag somnade en halvtimme i soffan efter gårdagens middag. Zombie.

Idag har jag för omväxlingens skull delat upp den vanliga timmen rakt av i två delar. Exakt, 2 x 30 min blev det istället. Samma vägar som vanligt över Vallmora, Smedsbo och längs 293:an. Impulser som start, var 6:e minut och som slut, totalt 12 stycken. Snittet på intervallerna landade på 21,5 och 22,4 km/h, åkte som vanligt på Elpex 4. Vet eller minns inte om det kändes bra eller ej, men troligtvis inte.

Allt som allt blev det 2 h 30 min och 45,1 kilometer. Det avslutades sedan hemma med gluteus-styrka.

Related Articles

Vet inte om jag har en till vinter i mig

Hallå! Imorse var det så kallt att jag höll på att frysa av mig varenda utstickande del från kroppen på vägen till jobbet. Likaså nu...

2 x 30 min, stakintervaller

Hallåååååå där! Ni verkar ha sett den senaste vloggen som släpptes igår, om inte hittar ni den här. Åter från de döda och vilodag igår. Var...

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here