Vet inte om jag har en till vinter i mig

Lätt att luras av solskenet. Men det var svinkallt ute. Hade behövt långbyxor och jacka idag!

Hallå!

Imorse var det så kallt att jag höll på att frysa av mig varenda utstickande del från kroppen på vägen till jobbet. Likaså nu på kvällen, när jag åkte av mig efter intervallerna. Jag frös om händer och fötter, det trots att temperaturen när jag kom hem visade på nio plusgrader.

Jag bävar inför vintern mer än någonsin. En sak hade ju varit om jag alltid tog bilen till jobbet, samt till och från Alfons skola. Dessutom om jag skitit helt i att träna, alternativt enbart inomhusträning. I de fallen hade ju en vinter knappt märkts av. Men tjurskallig som jag är så ska jag givetvis cykla varenda jävla dag till arbetet och dessutom verkar jag med en dåres envishet vägra släppa taget om skidåkningen. Vilket gör att det nu väntas ett halvår med konstant frysande för främst mina arma stackars händer och fötter.

Hemska tanke detta ständiga frysande. Vad är det som driver mig undrar ni kanske? Svaret på den frågan söker jag också. Vi kanske kan leta tillsammans?! Det jag vet är att det kostar på något fruktansvärt, både för kropp och skalle.

Men har vi tur kanske jag slipper tävlingar i vinter, för jag har fortfarande inte klart med någon skidklubb att tävla för, håll tummarna att det fortsätter, isåfall har jag ju inget val!

Träningen blev i alla fall av helt enligt plan även idag. Jag körde en uppvärmning på cirka 40 minuter ut till cykelvägen vid 293:an och bombade därefter iväg längs min vanliga tur över Vallmora, Smedsbo, till Falun och tillbaka.

Intervallerna för denna gång blev 12 x 5 minuter (1,5 minut vila), en impuls per intervall där jag växlade mellan att starta med en, en i mitten, eller avsluta med en. Snittet landade på 22,0 på mina Elpex 4, det var ju trots allt helt okej! Kändes okej i fall.

På hemvägen blev det som bekant kallt och givetvis även mörkt. Men jag lyckades skrapa ihop 2 h 40 min och 47,2 kilometer. Bättre än inget.

Maxstyrka fick avsluta dagens träning

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here