Så har jag fått till två fina och lågintensiva pass idag. Medan Amanda tränade på förmiddagen så passade jag på att springa en sväng på 90 minuter med Alfons i barnvagnen. De första tre kilometerna så var det på lättsprugna plogade cykelbanor i Skräddarbacken och resten av biten var på Bjusanvägen som var halvplogad och sjukt tungsprungen med joggingvagnen framför mig. Fick ihop 14,6 kilometer i alla fall så det var helt okej!
Efter lunch så åkte vi till Falun för att testa skidor och åka lite skate. Jag hann med en kort sväng först och sedan blev det nio par skidor som skulle testas fyra vändor vardera uppför och nedför backen på stadion på Lugnet. 36 gånger uppför backen alltså, det får ändå anses som lågintensiv träning. Jäklar vad fina spår det är på Lugnet alltså, tänk om det kunde vara i närheten av detta i Bergebo någon gång, men man får väl bege sig till Lugnet för att få till vettiga träningspass på skidorna är jag rädd.. Skramlade ihop 90 minuter igen och totalt 16,57 kilometer. 
Fint och välbehövligt med tre timmars lågintensivt!
Nu ska vi äta julbord hos mina föräldrar.
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here