200 kilometer

Hej!

Idag mina vänner har det cyklats! En riktigt mäktig dag med ett kanongäng.

Jag startade min dag klockan 07,48 med att cykla till Falun för att möta upp med min bror Jonatan, Simon Andersson, Magnus Darvell, Martin Eriksson, Martin Söderström och Jesper ”Jeppe77” Larsson. Mot slutet av turen anslöt även David Risberg.

Rundan vi körde var min favorittur som ni ser på kartbilden ovan. Soligt hela dagen, hyfsat vindstilla nästan hela tiden, stopp i Leksand för fika och med helt okej ben!

När vi var framme i Borlänge så hade jag cirka 5 timmar och 160 kilometer på klockan. Men jag kände mig pigg och sällskapet var så trevligt att jag beslöt mig för att fortsätta med gänget hela vägen till Falun där jag sedan vände och cyklade tillbaka hem igen.

Det hela landade på 6 h 20 min och 200,6 kilometer. En toppendag helt enkelt! Att cykla i ett trevligt gäng såhär är bland det trevligaste jag vet.

Dagen avslutades därefter med bålstyrka!

Previous articleKvälls-skate
Next article57 kilometer stakning

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here