57 kilometer stakning

Veckans sista pass blev stakning på Swenor 4

Hej på er!

Söndag och veckans sista dag. Det blev ett halvlångt stakpass i princip bara i närheten. Alfons var hos sin mamma lite extra, så jag fick möjlighet att träna längre. Men för att vara beredd att åka hem när dom var klara såg fick det bli ett pass med en rad olika skarvar som såg ut såhär på kartan:

Kors och tvärs över Borlänge. Jag provade en för mig ny väg genom Färjenäs. Fina miljöer där, men dålig asfalt och en rad med bedrövliga grusavsnitt för att ta sig dit tyvärr

Passet landade på 3 h 25 min och 57,4 kilometer. Som avslutning blev det TRX-styrka här hemma. Detta gjorde att veckan landade på 20 timmar prick och 410 kilometer. Första veckan för träningsåret på 20 timmar!

Previous article200 kilometer
Next article3 x 10 min löpband

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here