57 kilometer stakning

Veckans sista pass blev stakning på Swenor 4

Hej på er!

Söndag och veckans sista dag. Det blev ett halvlångt stakpass i princip bara i närheten. Alfons var hos sin mamma lite extra, så jag fick möjlighet att träna längre. Men för att vara beredd att åka hem när dom var klara såg fick det bli ett pass med en rad olika skarvar som såg ut såhär på kartan:

Kors och tvärs över Borlänge. Jag provade en för mig ny väg genom Färjenäs. Fina miljöer där, men dålig asfalt och en rad med bedrövliga grusavsnitt för att ta sig dit tyvärr

Passet landade på 3 h 25 min och 57,4 kilometer. Som avslutning blev det TRX-styrka här hemma. Detta gjorde att veckan landade på 20 timmar prick och 410 kilometer. Första veckan för träningsåret på 20 timmar!

Previous article200 kilometer
Next article3 x 10 min löpband

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here