200 minuter klassiskt

Halloj!

Idag efter jobbet ägnade jag en del tid åt att sköta om ett par av mina rullskidor, jag skiftade nämligen plats på fram- och bakhjulen. Knackade ur backspärren, samt rengjorde och fettade in lagren, axlarna och så vidare. Då bakhjulen slits snabbare så tjänar man lite mil på att skifta, det är min tro i alla fall.

Sent omsider kom jag så ut på träning. Det blev ett pass till Falun och tillbaka i den klassiska stilarten. Fick ihop 3 h 20 min och 56,3 kilometer på mina Elpex 4.

Tack och lov började det regna under den sista halvtimmen, skönt att få kyla ned mig då jag höll på koka över i den blott tiogradiga värmeböljan. Dessutom var asfalten bara blöt sedan innan, så det var skönt att få lite motstånd också…

Avslutade träningen med gluteus-styrka och maghjul, hög på livet som aldrig förr!

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here