25 kilometer löpning

Fin löptur i mina gamla Hoka Tecton X

Hej på er!

Det börjar bli en vana det här med att komma iväg sent på träning. Idag har jag fipplat med min youtube-kanal och bytt ut några bilder bland annat:

Ny header, profilbild och vattenstämpel i videorna

Jag verkar ha fått upp ångan vad gäller att göra vloggar, började med en ny idag igen. Passa på att sprid den, kommentera, gilla, dela och såklart prenumerera. Har du inte ett konto på youtube så skaffa ett och börja prenumerera, vilket givetvis är gratis. Vore kul att nå 1000 prenumeranter där.

Tanken från början var att åka rullskidor i tre timmar, men det verkar ju som att vintern kommit tillbaka med kyla och nederbörd. Istället tänkte jag springa lika länge. Men som bekant kom jag ut lite väl sent så jag fick revidera planen.

Jag sprang upp till Mellsta, nästan runt hela gröna 7,5-spåret, vidare upp på Tjärnaberget, till Skräddarbacken för att ta ett varv på elljusspåret där och sedan hem. Det kalaset landade på 2 h 05 min och 25,2 kilometer.

Känslan var inte så bra, rejält trött och sliten av dålig sömn den senaste tiden. Eller vad sägs om 12-13 timmar på de tre senaste nätterna. Inte speciellt roligt. Jag har av oklar anledning så svårt att sova de nätter Alfons är här. Kan liksom inte koppla av och komma till ro. Men trots att känslan var dålig så höll jag skaplig fart under passet, 4,57 min/km landade snittet på.

Efteråt så körde jag gluteus-styrka också.

Imorgon väntar ledighet från jobbet, det ska bli skönt och välbehövligt med sovmorgon!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here