25 kilometer löpning

Fin löptur i mina gamla Hoka Tecton X

Hej på er!

Det börjar bli en vana det här med att komma iväg sent på träning. Idag har jag fipplat med min youtube-kanal och bytt ut några bilder bland annat:

Ny header, profilbild och vattenstämpel i videorna

Jag verkar ha fått upp ångan vad gäller att göra vloggar, började med en ny idag igen. Passa på att sprid den, kommentera, gilla, dela och såklart prenumerera. Har du inte ett konto på youtube så skaffa ett och börja prenumerera, vilket givetvis är gratis. Vore kul att nå 1000 prenumeranter där.

Tanken från början var att åka rullskidor i tre timmar, men det verkar ju som att vintern kommit tillbaka med kyla och nederbörd. Istället tänkte jag springa lika länge. Men som bekant kom jag ut lite väl sent så jag fick revidera planen.

Jag sprang upp till Mellsta, nästan runt hela gröna 7,5-spåret, vidare upp på Tjärnaberget, till Skräddarbacken för att ta ett varv på elljusspåret där och sedan hem. Det kalaset landade på 2 h 05 min och 25,2 kilometer.

Känslan var inte så bra, rejält trött och sliten av dålig sömn den senaste tiden. Eller vad sägs om 12-13 timmar på de tre senaste nätterna. Inte speciellt roligt. Jag har av oklar anledning så svårt att sova de nätter Alfons är här. Kan liksom inte koppla av och komma till ro. Men trots att känslan var dålig så höll jag skaplig fart under passet, 4,57 min/km landade snittet på.

Efteråt så körde jag gluteus-styrka också.

Imorgon väntar ledighet från jobbet, det ska bli skönt och välbehövligt med sovmorgon!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe