3 km – 2x(1000-800-600-400-200) – 3km – hopp – död

Jag gillar mina Swix-shorts, riktigt grymma måste jag säga!

Goder afton.
Lämnade iväg Alfons tidigare idag. Känns allt jobbigare att göra det. Dels för att jag saknar honom allt mer, men också för ovetskapen om den här nya personen. Tungt något jävulskt. Det på�går en ständig kamp inom mig, hela känsloregistret spelas upp fram och tillbaka, gång på gång. Piss helt enkelt. Ångesten river upp stora hål inom mig. Det känns som att jag förutom Alfons inte har någonting värt att ha och att jag inte har något att förlora överhuvudtaget. Farligt, farligt. 
För att ytterligare addera lite ångest så var det löpintervaller på programmet idag. Med bedrövlig sömn i flera dagar så var det kanske inte som gjort för succé. Det blev det inte heller, men inte någon katastrof för den delen. Känslan var ganska dålig på löparbanan, blev snabbt stum och fick mjölksyra. Kändes som att jag mest trampade luft. Men men, jag gjorde det jag skulle, så gott jag kunde och jag blev trött. Det var ju bra!
Efter en uppvärmning på tio minuter så brände jag av detta idag:
– 3 km tröskel asfalt @ 11,00 min

– Bana: 

2 x 1000m @ 3,05 – 3,07, 1,45 min vila
2 x 800m @ 2,29 – 2,30, 1,30 min vila
2 x 600m @ 1,51 – 1,50, 1,15 min vila
2 x 400m @ 71,2 – 70,0, 1 min vila
2 x 200m @ 32,8 – 31,7, 45 sek vila

– 3 km ”tröskel” asfalt @ 10,33

Tog mig hem och körde 34 stycken chins, hopprep, magövning med gummiband och toes to bar. Därefter gick jag ut på den närliggande gräsytan vid sportfältet och betade av mina vanliga hopp:
Mångsteg 3×20
Utfallssteg 3×24
Jämfotahopp/grodhopp 3×12
Enbenshopp 3×10/ben
Borzovhopp 3×20
Vristhopp 3×20
Det ska erkännas att det var ganska omotiverade att träna idag. Det är väl en blandning av det gråa vädret, dålig sömn, sliten och livssituationen. Det kan inte vara roligt jämt. 
Nu ska jag försöka koppla av en stund i soffan. Kvällarna är som allra värst för mig, det är då ensamheten känns som värst och tomheten inom mig blandas med ångest, ilska och ledsamhet. En trevlig cocktail. Förr om åren självmedicinerade jag med boxvis med rödvin. Kanske något jag ska börja med igen. För jag mår inte bättre nu än då och det gör ju gott för stunden åtminstone. Det är bara det att man blir så fet av alkohol, så det blir nog inget av det ändå. 
Imorgon så ska jag få cykla med en riktig king i alla fall, det ser jag fram emot!
Hoppas ni mår bättre än mig kära läsare och att ni får en bra kväll. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

  1. Stabilt löppass!
    Blir stressad av att läsa om dina hopp och band och rep och styrkegrejer efter hårda pass. Kan du inte va nöjd med intervallerna och köra sånt jävelskap lugna dagar istället?

  2. Tack! Jag blir också stressad av det. Men jag har bestämt mig för att beta av mina styrkeövningar varannan vecka, så då delar jag upp skiten på flera dagar istället. Kör aldrig lugna dagar 😉 efter semestern blir det mindre sådant 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here