Invigde mina flong nya Elpex-skate idag, hade tidigare ett par likadana, men dom gick sönder på en krasch förra året. Under ett pass där jag ramlade två gånger och bröt en stav. Jag ber om ursäkt för mina gamla, trötta och fula pjäxor. Men det är ju tydligen viktigare att ge bort pjäxor till ”damelit” och annat löst folk. Fast det kan man ju förstå… 
Jag stack iväg strax efter klockan åtta imorse, drog upp till toppen av Skräddarbacken, sedan bort emot Floda och Spraxkya. För att sedan åka hemåt den nya vägen över Alderbäcken. Jag avslutade passet med att åka upp en sväng igen till toppen av Skräddarbacken för stt få lite höjdmeter. 
Rullskidorna som enligt Elpex utsago var deras nya 3:or rullade satans tungt (upplevde jag det som i alla fall), kroppen var också rätt trött på grund av dålig sömn och hård träning de senaste dagarna. Skönt att åka ett lugnt pass då, även om det ändå blev lite slitsamt för en otränad mas som mig. 
Jag skrapade ihop två timmar och 325 höjdmeter. Kanon! 
Efter mig så drog Amanda ut på mina Elpex-tvåor och brände av 20 kilometer på 1,20, så nu kan hon haka på mig på träningarna snart. Kul att jag är den enda utan talang i familjen.. Roligt att hon gillar att träna ”mina” sporter också, nu har hon även fått skaplig utrustning, vilket troligen gör det hela till en mer gemytlig upplevelse. Men eftersom att hon än tycker att det är roligt att åka rullskidor så har hon nog helt enkelt kört för lite..
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here