33,5 kilometer löpning, bitvis med trevligt sällskap + börs + handont

Boris och jag

Tjärnaberget

Stig längs med Bjusan
Hej på er kamrater.
Tog mig friheten till en liten sovmorgon idag. Skönt att inte stressa ut alla dagar. Kollade av nyhetsflödet och mitt numer största innehav ”Evolution Gaming” kom med en grym rapport igen. Ge det några dagar så tror jag kursen kommer sticka igen, precis som efter förra rapporten. Jag klippte in en fin stek för någon vecka sedan, när dom gick ut med budet på att köpa NetEnt och kursen rasade, har gjort en fin förtjänst på detta. Kommer behålla dessa aktier ett bra tag! Klev även in i Neonode för någon vecka sedan, sålde idag det jag gått in med till 25% vinst, behöll vinsten i aktier. Likaså gjorde jag samma sak i NetEnt, sålde av det jag gick in med idag och behöll vinsten på 15% i aktier. Nog om börsen.
_____
Jag hade fint sällskap idag av Boris på löpningen. Först och främst så trotsade jag min största rädsla: att springa i skogen när det är solsken. Är ju som bekant livrädd för ormar. Men jag klarade mig som tur är från att se något sådant djur. Boris och jag sprang upp på Tjärnaberget, upp på Muskboberget, rundade Bjusan och sprang sedan hem igen. Den turen blev 18,6 kilometer och tog 1,45 h. 
När jag lämnat av Boris hemma så sprang jag upp till Mellsta och brände av ett helt varv på 7,5:an och lite drygt ett halvt varv på 5:an, innan jag sedan joggade hemåt igen. Den turen på egen hand blev 14,9 kilometer på 1,15 h. 
Totalt alltså 33,5 kilometer på tre timmar. Ett lugnt och fint löppass med fin kupering blandat med lite snabbare elljusspår. Snyggt. Känns dock rejält i benen nu efter tre dagar med benträning! Har även sprungit 98,7 kilometer under de senaste sju dagarna, så klart det känns. Men jag har varit noga med tåhävningar, rullat vaderna, kört med massagepistolen och gått med stödstrumpor mellan passen. Dessutom så tycker jag att mina Hoka Speedgoat är väldigt bra och skonsamma att springa med, kan verkligen rekommendera dessa och egentligen alla andra modeller av Hoka som jag springer i också. 
Efter löpningen blev det ett kort TRX-pass också, för att inte överkroppen ska förtvina helt. 
_____
Imorgon ska jag försöka köra Skierg, jag tror att min hand fixar det. Använder inte remmar när jag kör på den, utan jag har originalhandtagen och då slipper jag ju kläm över knogen/handryggen. 
Har använt handledsskydd dygnet runt (förutom vid träning) och smort med Voltaren flera gånger per dag. Nu ska jag ner på stan och köpa antiinflammatoriska tabletter, vilket jag egentligen är emot då jag inbillat mig att träningseffekten blir lite sämre av att ta dessa, kroppen får liksom hjälp att reparera de  små inflammationer som uppstår vid träning och då uteblir effekten en aning. Jag kan dock ha fel. Men jag har för mig att jag hört det någonstans. Men några dagar med dessa borde väl inte vara så farligt i det långa loppet.
Jag har även varit i kontakt med Marcus Johansson från Lager 157 som också haft problem med en hand. Han tipsade om att klippa till ett sittunderlag att sätta mellan hand och handrem. Så det ska jag testa också. 
Trevlig fredag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

4 COMMENTS

  1. Har också haft liknande bekymmer med handlederna efter mkt stakning och för mig hjälpte att ha svettarmband på handlederna, det stabiliserade handen lite.

    /topp20vasan

  2. Pröva helt andra remmar som fäster annorlunda över handen.
    Swix bla har en rem som spänner från andra hållet. Mer på insidan på handleden.
    Haft domningar,ont på utsidan som helt är borta med den remmen.

  3. Ja kanske. Men det är ju en överansträngning pga 15 mil stakning på två dagar förra veckan. Tror och hoppas det går över. Aldrig haft problem där förr 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here