Sovmorgon, Vikings, fästingar och så vidare

Gårdagens kvällspromenad runt sportfältet 
Hej på er. 
Ny dag, ny sovmorgon. Jag har varit lite dålig på att lägga mig i tid i några dagar nu, har lagt mig något efter midnatt några nätter nu. Så jag har låtit mig ta lite sovmorgon. Det kan jag väl vara värd emellanåt. 
Jag har börjat kolla på ”Vikings” på Netflix, kommit en halv säsong och jag måste säga att det verkar lovande. Jag är dock dålig på att bara sträckkolla, blir många stopp för att kolla av mobilen, sjukt beteende jag vet. 
Efter tittandet och när jag lagt mig i sängen så betar jag av mina andningsövningar (Wim Hof Metrodome) som jag gjort i någon månads tid nu. Har även börjat lyssna på diverse hypnoser på Youtube, sökt på något i stil med ”hypnos sömn”. Vet inte om det har funkat, men värt att ge det en chans. 
Fick några vettiga kommentarer här på bloggen igår kring mitt tillstånd och beteende. Mycket var ju huvudet på spiken. Att jag exempelvis skulle försöka hitta jobb på ett företag istället, vilket skulle vara mer utvecklande för mig, låter inte så dumt. Men att jag skulle lägga ner elitsatsningen är inget jag är riktigt beredd på än. Det gäller bara att jag hittar en balans i livet och tankarna kring träningen och kanske avdramatisera det hela en aning. 
I eftermiddag kommer Alfons förbi och hämtar upp Boris. Då får jag träffa honom en liten stund i alla fall, trevligt. Imorgon kväll kommer han hit i några dagar igen och det ser jag fram emot. 
Jag har plockat ett antal fästingar från Boris igår och idag. Jäkla äckliga djur det där. Själv har jag ”peppar, peppar” aldrig haft någon fästing på mig. 
Nu ska jag cykla en sväng med Boris och sedan beta av det första av två intervallpass för dagen: Skierg. 
Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Men känner inte du Stefan Palm på Lager 157? Kolla med han om han nåt coachingråd? Han lär ju ha mycket kontakter iaf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here