34 kilometer skate + rädsla att bli sjuk

Hej på er. 
Total masspsykos i landet, Europa, världen kring Corona-viruset. Jag ska inte lägga någon värdering i det. Men nu vet ni som inte idrottar hur jag ständigt känner mig när folk är sjuka i närheten av mig. Kanske detta kan få folk att bli bättre på att försöka undvika sprida smittan och att hålla sig hemma för att inte föra sjukan vidare. Men det är nog för mycket begärt. 

Jag vet inte riktigt vad jag tycker kring hur vi ska agera i Sverige, men kanske är det bra med en rejäl lockdown under en kort period, för att på ett snabbt sätt få bukt på problemet. Detta kan nog få långtgående konsekvenser för många företag och det kan bli en tuff tid framöver. Hoppas jag har fel. 
_____

Idag har jag åkt skidor på Lugnet. Det var riktigt fint där måste jag säga idag. Fick även smaka på den så härliga motvinden, men istället för motvind hela passet som vanligt när jag åker rullskidor i Borlänge så var det faktiskt rejält fin medvind uppför. Spåren höll bra klass och kroppen kändes rätt fin. 

Jag körde ett fint pass på två timmar, 34 kilometer och 840 höjdmeter. Endast lugn åkning, något hårdare än ett allra lättaste AI-pass, men det kändes som sagt bra och snittpulsen låg på ändå rätt låga 126 slag/minut. 

Denna vecka landade på 10,45 timmars träning, och som jag nämnde igår så fick jag in 2,30 timmar intervalltid på fem intervallpass, snyggt! 

Fortsätter väl att nöta på med träningen någon vecka till och hoppas på att allt lugnar ner sig så man kan tävla löpning snart åtminstone. Nästa söndag är tanken att jag ska delta i ett träningsrace löpning runt Kolgården. Kanske jag får inviga mina nya Hoka Rincon då!


https://adamsteen.se/
Previous articleHandledsstöd
Next articleFortsatt kris + pappaledig

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

7 COMMENTS

  1. Men snälla nån, du tror alltså på fullt allvar att du har haft Coronaflunsan? Förbluffande.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here