Fortsatt kris + pappaledig

Grabbarna hela dan’
Tjena tjena. 
Måndag igen och som vanligt är jag hemma med Alfons. Härligt att vara pappaledig med min lilla juvel. Här är de största bekymren om Boris råkar slicka på Alfons vid fel tidpunkt, eller om han bitit på någon av Alfons leksaker. Ganska stor kontrast mot värdens bekymmer utanför dessa väggar. 
Centralbanker sänker räntorna, men börsen faller ändå som ett korthus. Varenda gång jag loggar in på min Avanza-app så har jag förlorat 100 k, känns ganska uppgivet just nu. Men det är bara att kämpa vidare, någon gång vänder det och då kan det går fort. Som det känns nu kommer det dock dröja. Jag kommer fortsätta handla aktier med min lilla lön så fort det kommer, sen får jag bara sitta på händerna. 
Hoppas verkligen det kommer ett stopp på denna virus-hysteri så fort som möjligt. Tror dock att vi skulle behöva ta till krafttag i två veckor och stänga ner så mycket som möjligt. Som dom gjort i Kina bland annat. Då får vi nog stopp på spridningen. Sen hur farlig smittan är och så vidare är ju svårt att säga. Det enda jag vill är att familjen mår bra och att börsen går upp igen. 
Planen för denna dag är att leka med Alfons, tvätta min bil och sedan köra ett gympass. Får försöka få det till en så bra dag som möjligt helt enkelt! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe