37 km löpning + MTB

Att de båda bröderna Steen lufsar runt i skogarna tillsammans hör inte till vanligheterna

Tjena!

Har ni kollat senaste vloggen och prenumererar ni på kanalen?

Efter mycket om och men blev det träning även idag. Tanken var först rullskidor, men Jone hade inga här och det blev ett lite väl mastigt projekt att ordna det. Så av alla träningsformer man kan tänka sig så föreslog han själv att vi skulle springa(!), något han gör högst fem gånger per år!

Han tänkte att vi skulle springa högst två timmar, något jag i tysthet inte riktigt gick med på, utan jag smidde en lurig plan i hemlighet.

Det gick fint till en början, jag sprang lite fram och tillbaka för att få lite extra distans, psyk som jag är. Jag lade även in mångsteg 10 x 20 stycken i farten.

Efter cirka 1,5-2 timmar så började det bli lite jobbigt för min bror och hans ovana löparben. Kanske inte så konstigt då vi sprang en hyfsat kuperad runda på både grusvägar och delvis brötiga stigar över Björnberget, Ljusbodarna, Skinnaråsen, Sångberget och Sången. Det var inte helt enligt belåtenhet för mitt sällskap, men han höll ihop det bra, trots riktigt ont i benen på slutet.

För egen del kändes det bra nästan hela tiden, men jag blev även jag lite småtrött i benen och hungrig emot slutet av passet. Det landade på 37,3 kilometer och 3 h 45 minuter. Fint pass och kul med sällskap!

Direkt efter avklarad löpning så tog vi en varsin MTB och cyklade in till affären i Dala-Floda för att hämta en ny pulsklocka till Jone och för att såklart psyka ihop några minuter till. Det landade på 35 minuter och 16 kilometer.

Lyckades som avslutning även beta av ett gluteus-pass. Så det blev till sist än okej träningsdag även denna gång!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here