37 km löpning + MTB

Att de båda bröderna Steen lufsar runt i skogarna tillsammans hör inte till vanligheterna

Tjena!

Har ni kollat senaste vloggen och prenumererar ni på kanalen?

Efter mycket om och men blev det träning även idag. Tanken var först rullskidor, men Jone hade inga här och det blev ett lite väl mastigt projekt att ordna det. Så av alla träningsformer man kan tänka sig så föreslog han själv att vi skulle springa(!), något han gör högst fem gånger per år!

Han tänkte att vi skulle springa högst två timmar, något jag i tysthet inte riktigt gick med på, utan jag smidde en lurig plan i hemlighet.

Det gick fint till en början, jag sprang lite fram och tillbaka för att få lite extra distans, psyk som jag är. Jag lade även in mångsteg 10 x 20 stycken i farten.

Efter cirka 1,5-2 timmar så började det bli lite jobbigt för min bror och hans ovana löparben. Kanske inte så konstigt då vi sprang en hyfsat kuperad runda på både grusvägar och delvis brötiga stigar över Björnberget, Ljusbodarna, Skinnaråsen, Sångberget och Sången. Det var inte helt enligt belåtenhet för mitt sällskap, men han höll ihop det bra, trots riktigt ont i benen på slutet.

För egen del kändes det bra nästan hela tiden, men jag blev även jag lite småtrött i benen och hungrig emot slutet av passet. Det landade på 37,3 kilometer och 3 h 45 minuter. Fint pass och kul med sällskap!

Direkt efter avklarad löpning så tog vi en varsin MTB och cyklade in till affären i Dala-Floda för att hämta en ny pulsklocka till Jone och för att såklart psyka ihop några minuter till. Det landade på 35 minuter och 16 kilometer.

Lyckades som avslutning även beta av ett gluteus-pass. Så det blev till sist än okej träningsdag även denna gång!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here