37,5 km / 200 minuter

Tjena!

Efter gårdagens stakintervaller så var det distans på schemat idag. Det har blivit lite av en tradition i ett antal veckor nu med längre löpning på lördagar, idag var inget undantag.

Dagens tur i korta drag: Mellsta och första delen av 7,5-spåret, upp på Tjärnaberget, till Skräddarbacken och ett varv runt elljusspåret, tillbaka till Mellsta för sista delen av 7,5-spåret via Tjärnaberget och Pusselbo

Det blev som rubriken skvallrar om 37,5 kilometer och 3 h 20 min. Återigen lade jag in 10 x 20 mångsteg under turen. Benen kändes varken bra eller dåliga, helt okej alltså och ett riktigt fint pass. Härdande för både ben och flåset att få en bra bit över 30 kilometer löpning i ett för mig skapligt tempo!

Jag hade som vanligt tänkt springa i mina Hoka Tecton X, men jag råkade ta fel när jag hämtade skorna i förrådet och märkte först när jag satte på mig skorna att jag tagit mina Speedgoat, det funkade bra även det!

Styrkan denna dag blev ett av mina två TRX-pass.

Tack för idag!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here