37,5 km / 200 minuter

Tjena!

Efter gårdagens stakintervaller så var det distans på schemat idag. Det har blivit lite av en tradition i ett antal veckor nu med längre löpning på lördagar, idag var inget undantag.

Dagens tur i korta drag: Mellsta och första delen av 7,5-spåret, upp på Tjärnaberget, till Skräddarbacken och ett varv runt elljusspåret, tillbaka till Mellsta för sista delen av 7,5-spåret via Tjärnaberget och Pusselbo

Det blev som rubriken skvallrar om 37,5 kilometer och 3 h 20 min. Återigen lade jag in 10 x 20 mångsteg under turen. Benen kändes varken bra eller dåliga, helt okej alltså och ett riktigt fint pass. Härdande för både ben och flåset att få en bra bit över 30 kilometer löpning i ett för mig skapligt tempo!

Jag hade som vanligt tänkt springa i mina Hoka Tecton X, men jag råkade ta fel när jag hämtade skorna i förrådet och märkte först när jag satte på mig skorna att jag tagit mina Speedgoat, det funkade bra även det!

Styrkan denna dag blev ett av mina två TRX-pass.

Tack för idag!

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here