37,5 km / 200 minuter

Tjena!

Efter gårdagens stakintervaller så var det distans på schemat idag. Det har blivit lite av en tradition i ett antal veckor nu med längre löpning på lördagar, idag var inget undantag.

Dagens tur i korta drag: Mellsta och första delen av 7,5-spåret, upp på Tjärnaberget, till Skräddarbacken och ett varv runt elljusspåret, tillbaka till Mellsta för sista delen av 7,5-spåret via Tjärnaberget och Pusselbo

Det blev som rubriken skvallrar om 37,5 kilometer och 3 h 20 min. Återigen lade jag in 10 x 20 mångsteg under turen. Benen kändes varken bra eller dåliga, helt okej alltså och ett riktigt fint pass. Härdande för både ben och flåset att få en bra bit över 30 kilometer löpning i ett för mig skapligt tempo!

Jag hade som vanligt tänkt springa i mina Hoka Tecton X, men jag råkade ta fel när jag hämtade skorna i förrådet och märkte först när jag satte på mig skorna att jag tagit mina Speedgoat, det funkade bra även det!

Styrkan denna dag blev ett av mina två TRX-pass.

Tack för idag!

Related Articles

Drog till Falun och snurrade

Tjena! Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2...

Löp ute och på band + skierg

Tjena! Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början. Det hela började med en...

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe