Avslutade veckan i regn och mörker

Ser ni hur det sprutar motivation inför +3 timmar stakning i regn?!

Goder afton kamrater.

När jag är ledig i några dagar utan bestämda måsten och tider så lyckas jag alltid med bedriften att vända dygnet. Jag har alltid varit en kvällsmänniska som nästan aldrig är trött när det är dags för sängdags. Det innebär ju som ni förstår senare uppstigning dagen efter, eller egentligen samma dag.

Denna förmiddag hade jag ställt klockan på 11. Jag vaknade av klockan, gick upp för att pinka, drog upp rullgardinen och tog ur mina öronproppar. Jag lade mig i sängen igen för att vila lite till, men mina ögonlock var så tunga och hällregnet utanför fönstret var så sövande att jag råkade somna om igen. Klockan 13 vaknade jag sedan.. De senaste dagarna har jag inte varit utanför dörren i dagsljus, kanske inte är så konstigt att jag mår lite upp och ned mentalt.

Hela dagarna kretsar kring min träning. Det är sjukt jobbigt mentalt att bege mig ut och träna, så det tar en väldigt lång stund att bara komma ut och iväg. Träningen håller sedan på i många timmar, för att sedan komma hem och försöka samla mer kraft till min styrketräning som jag av någon anledning nu kört efter varje pass. Jag hinner inte göra något annat än detta på mina lediga dagar. Vet inte vart jag ville komma med detta, men frågan är hur hållbart detta är i längden egentligen.

Imorgon väntar jobb igen. Ska bli skönt att få lite mer rätsida på dygnet igen. Men det är nog det enda positiva också. Som vanligt har jag ångest inför att komma dit igen. Har inte orkat ta tag i något jobbsökande heller.

Nog med gnäll för nu.

Passet idag blev 3 h 20 min och 52 kilometer stakning på swenor 4 längs denna rutt:

Upp till toppen av Skräddarbacken både i början och slutet av passet, vilket genererade totalt 505 höjdmeter

Det gick riktigt tungt idag i det blöta vädret, hade fullt upp med att klara skamgränsen på 15 km/h med mina 15,6. Mörkt, blött och halt gör att även jag som är van att åka blir en aning mer försiktig i kurvor då det är jävligt lätt att få sladd.

Jag körde 10 impulser under första halvan av passet. De fem första i uppförsbacke och de fem sista på flacken. Jag kände mig riktigt trött och seg fram till cirka två timmar in i passet. Där stannade jag för att byta fot på skidorna, pinka, dricka och byta ut poddar mot musik. Det fick mig att bli piggare och jag avslutade passet med en ganska god känsla.

Styrkan efteråt blev ett nytt TRX-pass. Vilket innebär att veckan landade på 17 h 35 min och 260,6 kilometer. Träningsperiod 7 (av 13) detta träningsår blev också klar idag, den landade på 58 h 10 min (458,5 h hittills detta träningsår).

Tack för idag!

Previous article37,5 km / 200 minuter
Next articleSpela Harpan

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here