+4 h i det ständiga regnandet

Ledsen att göra er besviken genom att inte träna i barüber. Men då det ständigt och konstant ska regna varenda dag så tvingades jag att använda linne idag

Hej på er!

Så var ännu en vecka avklarad. En fin vecka träningsmässigt som landade på 21 h 30 min och 341,8 kilometer. Det med enbart rullskidor och löpning. För mig på sommaren är ett riktvärde på en bra vecka över 300 kilometer, om jag utesluter cykling vill säga. Detta blev den andra veckan i rad över 20 timmar. Denna träningsperiod på fyra veckor landade på 73 h 50 min. Inte fy skam det!

Såhär såg dagens stakpass ut på kartan:

En liten sväng i Skräddarbacken först med skaplig kupering, för att därefter åka plattare via Romme – Gustafs – Torsång – Ornäs. Det hela slutade på 4 h 05 min och 72,5 kilometer, på fötterna hade jag mina swenor 4.

Kändes bra fram till cirka två timmar när jag närmade mig Gustafs. Där blev jag så pass hungrig att jag fick stanna till på Ica för att köpa en baguette, två snickers och en energidryck. Därefter vaknade jag till och resten av passet kändes bra.

När det kommer till vädret så var det som bekant pissblöt vägbana och ett lätt regn. Tack och lov var jag förskonad från motvind. Det var bara vid några få tillfällen jag fick smaka på den bekanta känslan av storm mot nästippen, i övrigt var det rätt lugnt på den fronten.

Veckans träning avslutades med TRX-styrka.

Vi hörs imorgon!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here