Tre timmar kombopass och trevligt häng därefter

Löpning

Tjena!

Sen uppdatering idag, dock inte för att jag tränat sent, utan för att jag varit på ett trevligt evenemang med ett gäng gamla skidåkare. Bland annat så var en tidigare australiensisk klubbkompis i Falun-Borlänge SK vid namn Paul Murray på besök i Sverige. Kul att få träffa alla gamla vänner! Det blev god mat, brännboll, årets första bad och trevligt snack. Därför hann jag inte delge er dagens pass tidigare.

Den första delen av dagens träning blev 1 h 20 min och 18,1 kilometer löpning, vilket blir ett snitt om 4,25 per kilometer. Kändes rätt behagligt, förutom törsten då. Jag sprang endast på asfalt och grusvägar, stannade inte en gång och hade mina Hoka Clifton på fötterna.

Efter löpningen så körde jag igenom mitt bål-/stabilitetstyrkeprogram. För att sedan gå på dagens sista del i träningsväg:

Skate

Här blev det 1 h 40 min och 31 kilometer skate. Törstig, småirriterad över blåsten och ont i fötterna blev utfallet denna gång.

Efter träningen var klar så låg jag återigen på tidspress. Så det fick bli en snabb dusch, ombyte nästan en maxinsats på pendlarcykeln i 20 minuter till Ornäs för att möta detta gäng:

Trevligt häng med gamla skidåkare + familjer

Fin dag!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here