Tre timmar kombopass och trevligt häng därefter

Löpning

Tjena!

Sen uppdatering idag, dock inte för att jag tränat sent, utan för att jag varit på ett trevligt evenemang med ett gäng gamla skidåkare. Bland annat så var en tidigare australiensisk klubbkompis i Falun-Borlänge SK vid namn Paul Murray på besök i Sverige. Kul att få träffa alla gamla vänner! Det blev god mat, brännboll, årets första bad och trevligt snack. Därför hann jag inte delge er dagens pass tidigare.

Den första delen av dagens träning blev 1 h 20 min och 18,1 kilometer löpning, vilket blir ett snitt om 4,25 per kilometer. Kändes rätt behagligt, förutom törsten då. Jag sprang endast på asfalt och grusvägar, stannade inte en gång och hade mina Hoka Clifton på fötterna.

Efter löpningen så körde jag igenom mitt bål-/stabilitetstyrkeprogram. För att sedan gå på dagens sista del i träningsväg:

Skate

Här blev det 1 h 40 min och 31 kilometer skate. Törstig, småirriterad över blåsten och ont i fötterna blev utfallet denna gång.

Efter träningen var klar så låg jag återigen på tidspress. Så det fick bli en snabb dusch, ombyte nästan en maxinsats på pendlarcykeln i 20 minuter till Ornäs för att möta detta gäng:

Trevligt häng med gamla skidåkare + familjer

Fin dag!

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here