Tre sjöar runt och årets första 100 km stak

Stopp i Falun vid en kyrkogård för att fylla på vatten

Matpaus vid ICA Slätta

Pigg efter avklarat pass

En aning tom i blicken

Tjena!

Så har jag äntligen slitit mig igenom årets första 100 kilometer stakning. Men det var en riktig pärs idag! Första timmen var jag trött och seg, vilket jag kan vara emellanåt till en början. Därefter var det slitsamma vindar och en törst av guds nåde resten av passet.

Jag slet som ett djur och ändå lyckades jag bara snitta 17,5 km/h idag på Elpex 4. Vanligen brukar jag ju ta mig över 18 åtminstone på liknande pass. Tror inte det är jag som är sämre, utan snarare den satans vinden. Väl medveten om att jag förbrukat mina chanser att klaga på vinden, men idag var det förjävligt än en gång.

Det blev tre sjöar runt med några skarvar:

Runn, Vikasjön och Varpan rundades idag

Under passet som varade i 5 h 45 min och landade på 100,7 kilometer så drack jag sjuka fem liter. Två av dessa sportdryck, två vatten och en med läsk + energidryck under matstoppet. Ändå var jag törstig som en gris under större delen av turen. Tog mig med nöd och näppe hem.

Efter lite vila och mycket vätska så blev det sedan kettlebell-styrka.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here