Semester-intervaller och djupa tankar

Hej på er!

Gårdagens besök på Alfons kommande skola sitter kvar i mig än. Det skapade en sådan stark känsla i mig när alla föräldrar stod ute på skolgården och väntade, medan Alfons och sina kommande klasskamrater tågade in emot det stundande klassrummet. Hur dom sedan ställde upp sig på led och gick vidare emot en annan byggnad för att kolla in matsalen. Det var en sådan symbolisk bild på hur han sakta är på väg att växa upp och till sist flytta ifrån mig. Vilket påminner mig om hur ensam jag och vi alla egentligen är. Men samtidigt känner jag mig stängd känslomässigt. Bränd ifrån många håll, känslomässigt, mentalt, fysiskt. Jag tror inte jag kommer kunna ha ett förhållande igen, vet inte om jag vill eller är redo. Tänker att man nog endast har en stor kärlek i livet och den har för mig seglat iväg sedan länge. Men det var en stormig tid det också när jag reste till Mora och Oslo i tid och otid. Vill inte ha det tillbaka. Men jag vet samtidigt inte vad jag vill med något egentligen.

Tankarna kring detta och livet har växt sig starkare nu denna vecka när jag jobbat sista veckan inför min långa ledighet. Till hösten vet jag inte vad som väntar. Jag har sökt en del olika utbildningar i alla fall, men det verkar inte som om jag kommer in.. Jag vill inte tillbaka till den skolan. Jag vill ha ett jobb jag trivs med. Jag vill träna. Jag vill vara med Alfons. Nu verkar jag ju veta vad jag vill?! Svårare bara att veta vägen dit, ingen karta eller GPS kan leda mig.

Nu blev det rörigt och djupt. Men det var skönt att få vädra lite tankar.

Jag har jobbat sista dagen för denna termin idag i alla fall! Det firade jag in med stakintervaller på Elpex IV. Blåste åt alla håll gjorde det också, riktigt irriterande. Men jag krigade mig igenom följande intervaller:

– 20 minuter

(3 minuter vila)

– 5 x 4 minuter (1 minut vila)

(1 minut vila)

– 5 x 90”-30”

(1,5 minut vila)

– 10 x 40”-20”

Blev rätt jobbigt, men det kändes ändå okej, förutom att jag tyckte mig se så fet ut och åka  tekniskt som en kråka.

Passet stannade på 2 h 40 min och 47 kilometer. Dagen avslutades med maxstyrka.

Hörs imorgon!

 

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here