40 minuter jogg

Hej!

Dagens första inlägg skrev jag på min andra blogg, bland annat med lite siffror och mellantider från gårdagens pass i Vasaloppsspåret och veckans träningsplan, ni hittar inlägget här.

Enligt planen så blev det en lite kortare löptur idag, med ett underlag av asfalt och is. Efter att ha känt av att benen fungerade och då främst hälsenan de första två kilometerna i lite lugnare tempo så kunde jag driva upp farten en aning därefter.

Jag sprang med lite omvägar upp till Mellsta och tillbaka. Tyckte kroppen kändes pigg faktiskt, även löpningen fungerade helt okej faktiskt, betydligt bättre än misär-löpningen för några veckor sedan.

Passet landade på 40 minuter och 8,15 kilometer. Alltså en snittfart om 4,55 min/km.

Vi hörs!

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here