Lättare stakintervaller

Mina klassiska Alpina-pjäxor och ett par Salomon-skateskidor var dagens utrustning

Hej på er.

Imorgon väntar det en resa uppåt mot Vasaloppsspåret. Skrev några rader om det igår på min vilodag. Antar att ingen kan ordna fram en hyrbil på en bra deal?

Träningspasset för dagen var planerat lite lättare stakintervaller. Så blev det också. Jag höll till i princip bara på Igeltjärnsvägen i Bergebo. Fin sträckning om man vill försöka efterlikna terrängen i Vasaloppet.

Efter en uppvärmning på 25 minuter så blev det sedan 4 x 5 minuter kring tröskel, med 2 minuter vila mellan varje intervall. Jag åkte fram och tillbaka, högst upp på nyss nämna väg. Kändes helt okej och snittet på alla intervallerna landade på 23,0 km/h. Ingen urblåsning alls idag, utan kontrollerad åkning.

Avslutade med cirka 20 minuter lugn åkning, vilket gjorde att passet landade på 75 minuter och 21,8 kilometer.

Hemma så körde jag sedan mitt snabbstyrke-pass och en liten del av mitt gluteus-program.

Ha en fin kväll!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here