Lättare stakintervaller

Mina klassiska Alpina-pjäxor och ett par Salomon-skateskidor var dagens utrustning

Hej på er.

Imorgon väntar det en resa uppåt mot Vasaloppsspåret. Skrev några rader om det igår på min vilodag. Antar att ingen kan ordna fram en hyrbil på en bra deal?

Träningspasset för dagen var planerat lite lättare stakintervaller. Så blev det också. Jag höll till i princip bara på Igeltjärnsvägen i Bergebo. Fin sträckning om man vill försöka efterlikna terrängen i Vasaloppet.

Efter en uppvärmning på 25 minuter så blev det sedan 4 x 5 minuter kring tröskel, med 2 minuter vila mellan varje intervall. Jag åkte fram och tillbaka, högst upp på nyss nämna väg. Kändes helt okej och snittet på alla intervallerna landade på 23,0 km/h. Ingen urblåsning alls idag, utan kontrollerad åkning.

Avslutade med cirka 20 minuter lugn åkning, vilket gjorde att passet landade på 75 minuter och 21,8 kilometer.

Hemma så körde jag sedan mitt snabbstyrke-pass och en liten del av mitt gluteus-program.

Ha en fin kväll!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here