En timme lugnt och en bil som flyttat sig självt

Fullt fokus upp från Vargliden – Oakley radar ev med Prizm road-lins.

Hej på er.

Ett lugnt och lätt pass stakning idag. Inga konstigheter alls egentligen. Tog mig upp till Bergebo, åkte ned till Vargliden, vände och åkte tillbaka till Bergebo. Fina förhållanden med solsken och några plusgrader.

Passet landade på en timme prick och 16,6 kilometer. Fint att bara få röra på kroppen lite lätt. Kändes helt okej.

Stundtals åkte jag och funderade på eländet kring ekonomin som verkar bli allt värre. Dieselpriset är snart 25(!) kronor litern, helt sinnessjukt. Oljan ökar ju i pris nu, men då får väl Magdalena och kompani sänka skatten något rejält. Alla andra priser går upp också. Vill man se extrapriser och röda siffror så är det bara att logga in på min Avanza för att se riktigt eländiga siffror. Nu är jag snart helt barskrapad alltså. Samtidigt som jag inte har något säkert jobb efter juni. Det är kul nästan jämt!

En spännande sak hände när jag var klar med skidåkningen och skulle gå tillbaka till bilen:

Bilen stod inte på samma ställe som jag parkerade på. Den stod i höjd med bilarna på den nedre bilden. Med största sannolikhet hade den glidit ner på grund av isen.. Det stod bilar en bit bakom min också, hade kunnat blivit en betydligt mindre angenäm historia. Dock verkar det ha gått bra denna gången. För en gångs skull hade jag tur.

Nu ska jag packa det sista och sedan väntar en resa till Oxberg och ”psykhuset”.

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here