45 minuter 10″-20″

Jag och Adam Larsson körde intervaller efter mina skidtester. 3 x 15 minuter 10″-20″. Fan alltså, att jag glömt (?!) bort hur bra och jobbiga dessa intervaller är!! Inte undra på att jag åkt som en röv hela säsongen, då mitt senaste 10″-20″-pass var i december-januari. Tror på dessa intervaller jag.

Vi krigade oss igenom passet, jag drog första halvan av varje block och ”Lill-Adde” den andra. Under sista så matade jag upp pulsen i 192! Och under de två sista 15 minutersblocken hade jag 177 i snittpuls. Så jag fick till ett bra pass, skoj att slippa köra detta själv också.

Nu väntar jobb på gymet.

https://adamsteen.se/
Previous articleSkidtest i regn
Next articleLeksands IF

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here