50 kilometer klassiskt

Dagens och veckans arena

Nöjd efter avverkad femmil

Godkväll!

Ännu en dag med jobb och tillhörande cykling tur & retur, bilfärd till Falun och skidor runt konstnåspåret.

Idag passade jag på att åka klassiskt på mina skinsskidor. I dagens kallföre så är fästet lite sisådär på mitt par, vilket gör att det för mig blir betydligt jobbigare muskelärt än att staka. Men ändå fint att få röra på benen emellanåt!

Fick sällskap av min bror på nästan hela passet, samt ett gäng andra kända och okända åkare. Det blir fan så mycket roligare att träna där i den miljön må jag ändå säga. Vad fan skulle jag flytta till Borlänge för?! Man blev ju hitlurad och nu är jag fast här ensam i min pojkrumsliknande ungkarlslya..

Lyckades samla ihop 3 h 20 min, 50,8 kilometer och 1070 höjdmeter. Det gjorde ju det åtminstone värt att åka dit.

Hemkommen igen efter passet så vevade jag av mitt maxstyrkepass. Lagom jävla slut nu!

Previous articleBack to the crime scene..!
Next articleOn repeat

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here