50 kilometer klassiskt

Dagens och veckans arena

Nöjd efter avverkad femmil

Godkväll!

Ännu en dag med jobb och tillhörande cykling tur & retur, bilfärd till Falun och skidor runt konstnåspåret.

Idag passade jag på att åka klassiskt på mina skinsskidor. I dagens kallföre så är fästet lite sisådär på mitt par, vilket gör att det för mig blir betydligt jobbigare muskelärt än att staka. Men ändå fint att få röra på benen emellanåt!

Fick sällskap av min bror på nästan hela passet, samt ett gäng andra kända och okända åkare. Det blir fan så mycket roligare att träna där i den miljön må jag ändå säga. Vad fan skulle jag flytta till Borlänge för?! Man blev ju hitlurad och nu är jag fast här ensam i min pojkrumsliknande ungkarlslya..

Lyckades samla ihop 3 h 20 min, 50,8 kilometer och 1070 höjdmeter. Det gjorde ju det åtminstone värt att åka dit.

Hemkommen igen efter passet så vevade jag av mitt maxstyrkepass. Lagom jävla slut nu!

Previous articleBack to the crime scene..!
Next articleOn repeat

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here