50 kilometer klassiskt

Dagens och veckans arena

Nöjd efter avverkad femmil

Godkväll!

Ännu en dag med jobb och tillhörande cykling tur & retur, bilfärd till Falun och skidor runt konstnåspåret.

Idag passade jag på att åka klassiskt på mina skinsskidor. I dagens kallföre så är fästet lite sisådär på mitt par, vilket gör att det för mig blir betydligt jobbigare muskelärt än att staka. Men ändå fint att få röra på benen emellanåt!

Fick sällskap av min bror på nästan hela passet, samt ett gäng andra kända och okända åkare. Det blir fan så mycket roligare att träna där i den miljön må jag ändå säga. Vad fan skulle jag flytta till Borlänge för?! Man blev ju hitlurad och nu är jag fast här ensam i min pojkrumsliknande ungkarlslya..

Lyckades samla ihop 3 h 20 min, 50,8 kilometer och 1070 höjdmeter. Det gjorde ju det åtminstone värt att åka dit.

Hemkommen igen efter passet så vevade jag av mitt maxstyrkepass. Lagom jävla slut nu!

Previous articleBack to the crime scene..!
Next articleOn repeat

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here