5,20 och +14 mil

Kanonfin tur idag utefter kustvägen på norra sidan av Mallorca. Till en början var jag ruskigt seg (som vanligt), likaså uppför bergen är jag seg (läs; fet!), men efter halva passet så gick det bitvis riktigt fort på platten och där kände jag mig riktigt pigg!!

Medelpuls: 135
Maxpuls: 188 
Höjdmeter: 2425
Kilokalorier: 3725

Imorgon ryktas det om en riktig dödstur!

https://adamsteen.se/
Previous article4,5 timmar och tolv mil
Next articleExtrainlägg

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here