54 kilometer klassiskt / stakning

Rastat Jone runt rullskidbanan i Dala-Järna idag 

Hej!

Lite engagemang på senaste vloggen och även nya prenumerationer på kanalen tack! Suttit och försökt ladda upp videon via min brors mobil och 4G-nät i 5-6 timmar för er skull, så det minsta jag kan begära är att ni gillar, delar, kommenterar och prenumererar, om det ska bli något mer.

Jag och min bror gick runt här vid sommarstugan i timmar innan vi till slut tog oss iväg till Dala-Järna för att få snurra på rullskidbanan där.

Planen var tre timmar. Min bror stakade hela vägen, medan jag själv körde växlande ett varv klassiskt med diagonal och ett varv med stakning.

Det var soligt, varmt och skönt, vilket gjorde att pulsen var en aning förhöjd. Intensiteten landade allt som allt kring hög AI. Under det sista av tio helvarv så lastade vi upp farten och brände av ett varv stakning på 14,20 min i tröskel, därefter hade vi cirka 9 minuter kvar av passet och avslutade med ett varv runt 2 km-spåret.

Det hela kalaset landade på tre timmar prick, 54,54 kilometer och cirka 1200 höjdmeter. Jag åkte på Elpex 4 och min bror på sina Fischer som rullar något lättare än mina.

Jag kände mig pigg nästan hela tiden, medan min bror för en gångs skull var oroväckande tyst och tillbakadragen. Det mest spännande som hände under passet för övrigt var att jag höll på flyga åt helvete i den sista velodrom-kurvan på sista varvet då skidan skar i sidled och strax därefter hände samma sak för min bror.

När vi kommit tillbaka till stugan så brände jag av ett snabbt styrkepass med mina kettlebell-övningar.

Hoppas på bättre motivation innan träning imorgon, men jag lovar inget. Glöm inte att prenumerera på min vlogg!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here