54 kilometer klassiskt / stakning

Rastat Jone runt rullskidbanan i Dala-Järna idag 

Hej!

Lite engagemang på senaste vloggen och även nya prenumerationer på kanalen tack! Suttit och försökt ladda upp videon via min brors mobil och 4G-nät i 5-6 timmar för er skull, så det minsta jag kan begära är att ni gillar, delar, kommenterar och prenumererar, om det ska bli något mer.

Jag och min bror gick runt här vid sommarstugan i timmar innan vi till slut tog oss iväg till Dala-Järna för att få snurra på rullskidbanan där.

Planen var tre timmar. Min bror stakade hela vägen, medan jag själv körde växlande ett varv klassiskt med diagonal och ett varv med stakning.

Det var soligt, varmt och skönt, vilket gjorde att pulsen var en aning förhöjd. Intensiteten landade allt som allt kring hög AI. Under det sista av tio helvarv så lastade vi upp farten och brände av ett varv stakning på 14,20 min i tröskel, därefter hade vi cirka 9 minuter kvar av passet och avslutade med ett varv runt 2 km-spåret.

Det hela kalaset landade på tre timmar prick, 54,54 kilometer och cirka 1200 höjdmeter. Jag åkte på Elpex 4 och min bror på sina Fischer som rullar något lättare än mina.

Jag kände mig pigg nästan hela tiden, medan min bror för en gångs skull var oroväckande tyst och tillbakadragen. Det mest spännande som hände under passet för övrigt var att jag höll på flyga åt helvete i den sista velodrom-kurvan på sista varvet då skidan skar i sidled och strax därefter hände samma sak för min bror.

När vi kommit tillbaka till stugan så brände jag av ett snabbt styrkepass med mina kettlebell-övningar.

Hoppas på bättre motivation innan träning imorgon, men jag lovar inget. Glöm inte att prenumerera på min vlogg!

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here