60 ”friska” minuter intervalltid

Solen har lyst hela dagen idag, njutbart!

Godkväll!

Idag har jag varit med Alfons till hans nya skola på någon form av inskolningssamtal. Därefter har vi hängt nästan hela dagen, där vi bland annat cyklade en fin tur och badade.

När jag lämnade Alfons var det min tur att få sätta kroppen på prov än en gång. Stakintervaller även idag. Efter min sedvanliga uppvärmning på cirka 50 minuter så satte jag av med intervallerna som blev 10 x 6 minuter, med 1,5 minut vila.

Siffrorna blev 22,1 km/h i snitt, 162 snittpuls, 174 maxpuls, 245 höjdmeter och 240 fallmeter. Elpex 4 även idag.

För att ”skoja till det” en aning körde jag en impuls i varje intervall, där jag växlade mellan att starta med en, ha en i mitten, eller avsluta med en. Det hela kändes helt okej och flöt på med endast ett litet missöde då jag på slutet av den sjätte intervallen körde av spetsen, men det var snabbt fixat då jag som vanligt har med mig extra i vätskebältet.

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here