60 ”friska” minuter intervalltid

Solen har lyst hela dagen idag, njutbart!

Godkväll!

Idag har jag varit med Alfons till hans nya skola på någon form av inskolningssamtal. Därefter har vi hängt nästan hela dagen, där vi bland annat cyklade en fin tur och badade.

När jag lämnade Alfons var det min tur att få sätta kroppen på prov än en gång. Stakintervaller även idag. Efter min sedvanliga uppvärmning på cirka 50 minuter så satte jag av med intervallerna som blev 10 x 6 minuter, med 1,5 minut vila.

Siffrorna blev 22,1 km/h i snitt, 162 snittpuls, 174 maxpuls, 245 höjdmeter och 240 fallmeter. Elpex 4 även idag.

För att ”skoja till det” en aning körde jag en impuls i varje intervall, där jag växlade mellan att starta med en, ha en i mitten, eller avsluta med en. Det hela kändes helt okej och flöt på med endast ett litet missöde då jag på slutet av den sjätte intervallen körde av spetsen, men det var snabbt fixat då jag som vanligt har med mig extra i vätskebältet.

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here