60 ”friska” minuter intervalltid

Solen har lyst hela dagen idag, njutbart!

Godkväll!

Idag har jag varit med Alfons till hans nya skola på någon form av inskolningssamtal. Därefter har vi hängt nästan hela dagen, där vi bland annat cyklade en fin tur och badade.

När jag lämnade Alfons var det min tur att få sätta kroppen på prov än en gång. Stakintervaller även idag. Efter min sedvanliga uppvärmning på cirka 50 minuter så satte jag av med intervallerna som blev 10 x 6 minuter, med 1,5 minut vila.

Siffrorna blev 22,1 km/h i snitt, 162 snittpuls, 174 maxpuls, 245 höjdmeter och 240 fallmeter. Elpex 4 även idag.

För att ”skoja till det” en aning körde jag en impuls i varje intervall, där jag växlade mellan att starta med en, ha en i mitten, eller avsluta med en. Det hela kändes helt okej och flöt på med endast ett litet missöde då jag på slutet av den sjätte intervallen körde av spetsen, men det var snabbt fixat då jag som vanligt har med mig extra i vätskebältet.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here