60 min i sub 4-tempo

Skaplig fart i surbenen idag!

Hej!

Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också!

Idag har jag kört två löppass. Först blev det en timme i ensam majestät. Jag tog mig upp till Sör Amsberg, vidare runt (stora delar av) Bysjörundan och hem via Övermora och Kvarnsveden. Lite sega ben till en början, men sen rullade det på rätt fint, vilket var glädjande!

Passet blev en timme och jag hann 15,14 km, vilket blir ett kilometersnitt om 3,58. Såhär såg kilometertiderna ut:

På fötterna hade jag ett par enkla Hoka Clifton.

Jag vill gärna hålla lite (för mig) högre fart när jag springer. Framförallt när passet bara är en timme och då jag springer så sällan. Förhoppningen är att bli lite bättre att springa, om det funkar återstår att se.

Den andra löpningen blev betydligt lugnare då jag sprang med Alfons på hans cykelträning. Här samlade jag in 30 nya minuter och 6 kilometer.

Skönt med vilodag imorgon!

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here