Första skatepasset och +21 h

Fy fan vilket dåligt väder det var idag. Mulet och storm. Att det aldrig kan få vara sol!?

Hej!

Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling, spolade av bilen och var mest osugen på att träna. Men till sist gav jag mig ut i skitvädret. Körde dock TRX-styrka dessförinnan.

Träningen ute blev tudelad. Först blev det en sväng på mina skateskidor, mestadels i det kuperade Skräddarbacken. Samlade ihop 2 h 55 minuter och 51,8 kilometer. Blev trött, hungrig och på dåligt humör mot slutet av passet. Dödsvinden tog kål på mig.

Hemma efter skateåkningen fyllde jag på med lite mat och gav mig ut igen. Denna gång blev det klassiskt på Elpex 4. Jag samlade in 65 ytterligare minuter och 17,6 kilometer.

Fin himmel i alla fall

Veckan landade till slut på 21 h 10 min och 345,7 kilometer. Bättre än inget.

Previous article90 km och lite till
Next article60 min i sub 4-tempo

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here