75 minuter rullskidor i tio minus

Att jag inte är frisk har väl knappast undgått någon och idag fick vi/jag åter bevis på att så är fallet. Jag tror aldrig att jag har åkt rullskidor i denna kyla förr, omkring eller strax under nollan är nog det kallaste jag åkt i förut. Idag bjöds jag på tio minusgrader när jag begav mig ut i mörkret. På näsan så hade jag ett par nya Oakley Radar EV med Prizm low light-linsen, den verkar minst sagt lovande. Speciellt i detta landet där solen aldrig lyser. 
Jag frös om både händer och fötter när jag sakta men säkert stakade mig framåt på mina Elpex-fyror. Det blev 75 minuter och 17 kilometer, inget mördartempo med andra ord. Men jag tänker att det kan vara bra at försöka klämma in lite mer träning och mängd såhär innan säsongen så gott jag kan och har lust till. Sen när väl säsongen är här så blir det inga sådana här dåraktiga dubbelpass, tror jag inte i alla fall. Förhoppningsvis var detta ett av mina sista rullskidpass för året, kanske det allra sista. Jag hoppas dom fortsätter spruta snö i Bergebo och att det inom en snar framtid är åkbart där!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here