750 träningstimmar passerade

Ute och vräker mig i min Dählie-jacka

Godkväll!

Jaha, då har ännu en träningsvecka passerats och lagts till handlingarna. Denna landade på 14 timmar prick och 205 kilometer. I och med dagens pass så passerade jag 750 träningstimmar för detta år och då har jag tre veckor kvar att göra stordåd på. Jag brukar inte skryta om mig själv, men jag har svårt att tro att det är överdrivet många som jobbar strax över 80%, har ett barn på halvtid och som tränar likt detta. Men det är väl egentligen inget skryt, det är ju idioti. Jag har ju inget annat för mig, har inget vettigt liv och detta är ju någon form av flykt från verkligheten.

Jag åkte i alla fall tre timmar skate idag och på den stunden hann jag 48,4 kilometer. Precis som igår blev det bara lugn åkning, med tio stycken impulser.

Ni får gärna kolla på min senaste vlogg, kommentera och prenumerera på kanalen.

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here