750 träningstimmar passerade

Ute och vräker mig i min Dählie-jacka

Godkväll!

Jaha, då har ännu en träningsvecka passerats och lagts till handlingarna. Denna landade på 14 timmar prick och 205 kilometer. I och med dagens pass så passerade jag 750 träningstimmar för detta år och då har jag tre veckor kvar att göra stordåd på. Jag brukar inte skryta om mig själv, men jag har svårt att tro att det är överdrivet många som jobbar strax över 80%, har ett barn på halvtid och som tränar likt detta. Men det är väl egentligen inget skryt, det är ju idioti. Jag har ju inget annat för mig, har inget vettigt liv och detta är ju någon form av flykt från verkligheten.

Jag åkte i alla fall tre timmar skate idag och på den stunden hann jag 48,4 kilometer. Precis som igår blev det bara lugn åkning, med tio stycken impulser.

Ni får gärna kolla på min senaste vlogg, kommentera och prenumerera på kanalen.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here