800 träningstimmar. Är det klart nu?!

Hej på er!

Striden om 800 träningstimmar har fortsatt utan pardon. Ni har tidigare sett den första vloggen om denna fight ända in på mållinjen, vilket bland annat resulterat i en skateskida som gått av. Hur ligger jag till nu med en vecka kvar av träningsåret? Kolla in videon ovan så får du ditt efterlängtade svar. Glöm inte att dela videon, gilla den, kommentera gärna och prenumerera på min youtube-kanal så kanske det dyker upp fler vloggar!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here