800 träningstimmar. Är det klart nu?!

Hej på er!

Striden om 800 träningstimmar har fortsatt utan pardon. Ni har tidigare sett den första vloggen om denna fight ända in på mållinjen, vilket bland annat resulterat i en skateskida som gått av. Hur ligger jag till nu med en vecka kvar av träningsåret? Kolla in videon ovan så får du ditt efterlängtade svar. Glöm inte att dela videon, gilla den, kommentera gärna och prenumerera på min youtube-kanal så kanske det dyker upp fler vloggar!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe