800 träningstimmar. Är det klart nu?!

Hej på er!

Striden om 800 träningstimmar har fortsatt utan pardon. Ni har tidigare sett den första vloggen om denna fight ända in på mållinjen, vilket bland annat resulterat i en skateskida som gått av. Hur ligger jag till nu med en vecka kvar av träningsåret? Kolla in videon ovan så får du ditt efterlängtade svar. Glöm inte att dela videon, gilla den, kommentera gärna och prenumerera på min youtube-kanal så kanske det dyker upp fler vloggar!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here