Säsongens sista skidpass?!

Inte varje dag man får uppleva skidåkning i keps, njutväder idag!

Tjena!

De två senaste veckorna har innehållit totalt 49 timmar och 45 minuter träning, samt 698,6 kilometer. Denna veckan landade på 23 h 05 minuter och 326,4 kilometer. Inte någon dålig mängd på slutet av träningsåret! Imorgon släpps en ny vlogg där ni får se hur jag ligger till i jakten på dröm-800 h!

Igår vilade jag. Då passade jag på att tvätta bilen och byta till sommardäck, ett projekt som innan känns jobbigt att ta tag i, men som man mår bra av efteråt:

Idag begav jag mig återigen till Bergebo för ett nytt skidpass. Denna gång blev det 1 h 35 minuter och 24 kilometer skate. 10 impulser hann jag med även under detta kortare pass. Det var förvånansvärt fint på konstsnöspåret och det var åkbart en liten bit på Igeltjärnsvägen också. Men nu packar jag nog in skidorna för denna säsong!

Efter skidåkningen så körde jag ett nytt fint löppass:

Fint med en mil under 40

Kilometersplittarna för dagen

Det rullade på rätt fint under löpningen som ni ser. Kändes skapligt faktiskt!

Dagens sista event blev lite blandad styrka med TRX-band och bål-/stabilitetsstyrka.

Detta var det jag mäktade med idag!

Vi hörs!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe