Säsongens sista skidpass?!

Inte varje dag man får uppleva skidåkning i keps, njutväder idag!

Tjena!

De två senaste veckorna har innehållit totalt 49 timmar och 45 minuter träning, samt 698,6 kilometer. Denna veckan landade på 23 h 05 minuter och 326,4 kilometer. Inte någon dålig mängd på slutet av träningsåret! Imorgon släpps en ny vlogg där ni får se hur jag ligger till i jakten på dröm-800 h!

Igår vilade jag. Då passade jag på att tvätta bilen och byta till sommardäck, ett projekt som innan känns jobbigt att ta tag i, men som man mår bra av efteråt:

Idag begav jag mig återigen till Bergebo för ett nytt skidpass. Denna gång blev det 1 h 35 minuter och 24 kilometer skate. 10 impulser hann jag med även under detta kortare pass. Det var förvånansvärt fint på konstsnöspåret och det var åkbart en liten bit på Igeltjärnsvägen också. Men nu packar jag nog in skidorna för denna säsong!

Efter skidåkningen så körde jag ett nytt fint löppass:

Fint med en mil under 40

Kilometersplittarna för dagen

Det rullade på rätt fint under löpningen som ni ser. Kändes skapligt faktiskt!

Dagens sista event blev lite blandad styrka med TRX-band och bål-/stabilitetsstyrka.

Detta var det jag mäktade med idag!

Vi hörs!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here