42 kilometer stakning

Godkväll!

Hoppas ni har tittat på senaste vloggen, om inte så gör det NU!

Jag började dagens träning med att köra maxstyrka och i vilan mellan övningarna förberedde jag för psykgrytan. Skönt att ha det gjort.

Huvuddelen av träningen var stakning och jag körde fram och tillbaka längs Falun Borlänge-spåret. Jag hann till spåren i Stångtjärn och cirka fem minuter ut på dessa, innan jag sedan vände hemåt igen efter 1,5 timme.

Det snöande lite lätt under hela passet, så det var inte några snabba spår idag. Lyckades ändå samla ihop 42,4 kilometer och tre timmar prick. Även tio impulser fick jag in längs vägen.

Det rejäla snöandet har gjort det lite ljusare i skogarna igen, så jag kunde stundtals åka utan pannlampan, något som varit närmast omöjligt de senaste veckorna.

Kändes okej under den första halvan av passet, sedan blev jag rätt trött och hungrig. Blev faktiskt tvungen att ta en energikaka med timmen kvar av passet, vilket fick mig lite piggare igen.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here