42 kilometer stakning

Godkväll!

Hoppas ni har tittat på senaste vloggen, om inte så gör det NU!

Jag började dagens träning med att köra maxstyrka och i vilan mellan övningarna förberedde jag för psykgrytan. Skönt att ha det gjort.

Huvuddelen av träningen var stakning och jag körde fram och tillbaka längs Falun Borlänge-spåret. Jag hann till spåren i Stångtjärn och cirka fem minuter ut på dessa, innan jag sedan vände hemåt igen efter 1,5 timme.

Det snöande lite lätt under hela passet, så det var inte några snabba spår idag. Lyckades ändå samla ihop 42,4 kilometer och tre timmar prick. Även tio impulser fick jag in längs vägen.

Det rejäla snöandet har gjort det lite ljusare i skogarna igen, så jag kunde stundtals åka utan pannlampan, något som varit närmast omöjligt de senaste veckorna.

Kändes okej under den första halvan av passet, sedan blev jag rätt trött och hungrig. Blev faktiskt tvungen att ta en energikaka med timmen kvar av passet, vilket fick mig lite piggare igen.

Related Articles

2 x löpning

Hej! Två stycken löpningar idag: 1: 70 min, 16,7 km, 4,11 min/km 2: 30 min, 5,3 km, 5,34 min/km Var väl varken bra eller dålig känsla, men i...

Jobbiga löpintervaller + EXTRAVLOGG!

 VARSÅGODA nu finns en extravlogg från Bysprinten Mosjøen 2024 som min bror styrt upp på min youtube-kanal, hoppas det ska smaka! Nu vill jag...

Några intervaller vid ergen

Hallå! Fredag äntligen! Idag blev det ett lite kortare pass ute på balkongen vid min skierg. Det blev dock jobbigt ändå! Fem minuter som uppvärmning i sub...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here