90 minuter löpning med barnvagnen

Tjenixen!
Det blev ett litet träningspass idag igen. Kul och skönt att få röra på min blekfeta lekamen. Perfekt att kunna få till träningspass med barnvagn såhär på mina pappadagar!
Jag sprang idag i mina nya långa tights från YMR Track Club  dom satt riktigt bra och var sjukt sköna. Nästan så att jag knappt kände att jag hade dom på mig. Ett bra betyg må jag säga. På fötterna så hade jag sedvanligt mina Hoka Napali och där finns det inte annat än positivt att säga. En sjukt skön och lätt sko med bra dämpning. 
Passet då? Jo, jag, eller vi sprang först en sjukilometersvända runt Skräddarbacken för att få in lite drygt hundra höjdmeter. Därefter så sprang vi Blodomloppets milbana baklänges. Fint löparväder idag. Totalt fick vi ihop 90 minuter och 18,27 kilometer (4,56 min/km). Kändes helt okej i kroppen, något sliten i benen sedan styrkan igår, men det överlever jag. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here