90 minuter löpning med barnvagnen

Tjenixen!
Det blev ett litet träningspass idag igen. Kul och skönt att få röra på min blekfeta lekamen. Perfekt att kunna få till träningspass med barnvagn såhär på mina pappadagar!
Jag sprang idag i mina nya långa tights från YMR Track Club  dom satt riktigt bra och var sjukt sköna. Nästan så att jag knappt kände att jag hade dom på mig. Ett bra betyg må jag säga. På fötterna så hade jag sedvanligt mina Hoka Napali och där finns det inte annat än positivt att säga. En sjukt skön och lätt sko med bra dämpning. 
Passet då? Jo, jag, eller vi sprang först en sjukilometersvända runt Skräddarbacken för att få in lite drygt hundra höjdmeter. Därefter så sprang vi Blodomloppets milbana baklänges. Fint löparväder idag. Totalt fick vi ihop 90 minuter och 18,27 kilometer (4,56 min/km). Kändes helt okej i kroppen, något sliten i benen sedan styrkan igår, men det överlever jag. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here