90 minuter skate

Hej på er!

Idag har jag ägnat mig åt att förbereda allt inför morgondagens Craft Ski Marathon i Orsa Grönklitt. Tagit fram kläder, förberett mat, kollat över stavremmar och så vidare. Det är inte bara det här inte!

Efter mycket om och men kom jag till sist iväg på mitt lättare träningspass. Det blev 90 minuter och 24 kilometer skate i Bergebo. Fem impulser betade jag av, i övrigt lugn åkning.

Kroppen kändes som vanligt seg, lätt krampkänning i båda triceps och höger vad, samt någon form av segt slem som sitter fast i andningsvägarna (ej förkylningsrelaterat) något jag känt av under några dagar. Ska försöka ta tag i det genom att foamrolla och använda massagepistolen, men jag lovar inget!

Vi hörs imorgon!

 

Previous articleKvälls-stak
Next article8:a Craft Ski Marathon 2024

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here