44 km löpning + 24 km stakning

Tja!

Äntligen klar med min tre dagar tuffa period. Jag var osugen på att köra intervaller i början av veckan, så för att belasta kroppen valde jag att köra detta upplägg istället. Kan inte minnas att jag kört tre dagar i rad med fem timmar träning föru, så detta var fostrande!

Igår var jag riktigt seg. Men idag kändes det bättre som tur är! På förmiddagen var jag först på möte på nya jobbet, vilket gick bra och känns bra. Väl hemma igen så stack jag ut på följande:

Del 1: 44,13 km löpning på 3,40 (4,59 min/km). Sprang mest grusväg och asfalt även idag. Tycker det är ganska trevligt faktiskt. Blev ändå mycket kupering över Tjärnaberget två gånger och lite i Mellsta. Detta var nog min näst längsta löpning någonsin. Förra årets ”Red Bull Wings For Life” är den längsta på 45 kilometer. Sprang även idag i mina Hoka Speedgoat 4.

Benen och kroppen kändes bra till strax innan tre timmar. Sedan blev det lite slitsamt. Men fint att få bryta lite barriärer!

Del 2: Stakning 1,20 h, 24,55 kilometer på Elpex 4. Tog en tur över Bomsarvet och Domnarvet. Svarade betydligt bättre i stakningen idag än igår, vilket var glädjande. Kände mig pigg hela tiden här faktiskt.

Passet avslutades sedan med TRX-styrka.

På tre dagar har jag nu fått in fina 15,35 timmar och 318,1 kilometer. Inte illa det!

Previous article(Nästan) 90 km stakning
Next articleKaminer

Related Articles

Tillbaka i barmarksträning, SLITSAMT!

Efter en skön viloperiod på nio dagar så är jag nu tillbaka i träning igen. Men det har varit tufft att komma igång mentalt, kroppen...

2 x löpning

Hej! Två stycken löpningar idag: 1: 70 min, 16,7 km, 4,11 min/km 2: 30 min, 5,3 km, 5,34 min/km Var väl varken bra eller dålig känsla, men i...

Jobbiga löpintervaller + EXTRAVLOGG!

 VARSÅGODA nu finns en extravlogg från Bysprinten Mosjøen 2024 som min bror styrt upp på min youtube-kanal, hoppas det ska smaka! Nu vill jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here