En femmil stundtals i snö

Tjena!

Ni har sett min senaste vlogg va? Ni prenumererar väl också på kanalen?
_____

Ännu en träningsvecka är nu avhandlad och jag har kommit upp i 406,5 timmar på de 30 veckor (13,5 h i snitt/vecka) som detta träningsår varat. När vi ändå är inne på statistik så kan jag avslöja att denna vecka landade på 15,40 h och 212 kilometer.

Dagens pass blev 3,05 timmar (50 km) stakning på mina Elpex 4:or. Under den sista timmen så körde jag tio impulser på 12 stavtag vardera.

Såhär såg rundan ut:

Jag tog mig ut lite senare än vad jag egentligen ville, som vanligt numer. Idag fastnade jag vid herrarnas 15 kilometer i Gällivare. Slapp dock, precis som igår, använda pannlampa och det är ju ett framsteg.

Det såg så fint ut med sol och några plusgrader när jag drog ut. Men skenet bedrog så att säga, för just som jag stack iväg så började det tokblåsa och även snöa! Spännande. Det var dock aldrig halt, men det blev ett snölager som låg kvar på vägbanan bitvis. Det gjorde inte att det gick lättare. När jag sedan kom hem så såg jag att temperaturen låg på två minusgrader..

Bra pass i alla fall, helt okej känsla och en bra träningsvecka!

Related Articles

RULLSKIDPREMIÄR, ny iPhone, säljer min landsvägscykel

Hej! I denna vlogg kommer äntligen rullskidorna fram, som vi alla längtat! Men vi har mer än så, bland annat: - Ny iPhone från https://phonehero.se/ - Säljer...

Löpintervaller asfalt

Tjena! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg ute för medlemmar, bli medlem du också, eller vänta till imorgon klockan 16:45! Idag har jag kört...

Klassisk premiär och cykel till salu

Hej. Jag är sugen att sälja min landsvägscykel för att köpa en ny: Det är en Allebike från 2018. - Storlek M 160-180...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here