Tre timmar klassiskt och lite annat

Ännu ett träningspass avklarat. Inte i samma dåliga väder som den senaste tiden, utan än värre…

Hej!

Nu ska det då bli skönt med vilodag imorgon! Då släpps nästa vlogg, se till att ni prenumererar på kanalen så ni inte missar någon vlogg. Kommentera och gilla gärna också.

Dagens träning började med tre timmar och 48,2 kilometer klassiskt på mina Swenor 4. Jag körde mestadels runt i närområdet, med bland annat en tur upp till Bergebo och även en sväng bortåt Torsång och Ornäs.

Kände mig mest trött och seg. Dessutom med ett väder som bara blir sämre och sämre. Idag bjöds det på störtskurar och en värre vind än igår. Sinnessjukt, detta måste vara den sämsta ”sommaren” någonsin. Skiten ser ut att fortsätta så långt fram man kan se i prognosen också. Sommaren tog slut innan den började.

Jag lade in tio stycken diagonalimpulser under första halvan av passet och jag hade sportdryck i bältet.

Direkt efter rullskidåkningen skyndade jag mig att beta av ett TRX-pass, innan jag därefter cyklade för att hämta hem Alfons.

Alfons nöjd efter ännu ett träningspass med cykelklubben

Jag passade på att springa med på Alfons cykelträning även denna gång. Det blev totalt 35 minuter och 6,5 kilometer. Löpningen på en kilometer dit och hem gick då i 4,04- respektive 4,08-tempo.

Nu är jag helt slut, inte så konstigt med tanke på att jag under de sju senaste dagarna dragit ihop 28 h 45 min och 436 kilometer, lägg där till fortsatt dålig sömn på 5-6 timmar per natt. Det ska bli skönt med vilodag imorgon!

Related Articles

Kortare tur på 3:or

Hej! Idag körde jag faktiskt på Elpex 3 detta lite kortare pass. Tur var väl det, annars hade jag fastnat där ute i motvinden. Såhär såg...

Klassiskt i solnedgången

Hej på er! Idag har jag sålt min Allebike.. Så nu är jag utan cykel. Men jag har planerat att köpa en ny, kraven är...

Handskar och mössa i maj – tjoho!

Titta gärna in den senaste vloggen, prenumerera på kanalen om ni inte gör det, lägg en kommentar, gilla och dela gärna videon vidare på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here