Tre timmar klassiskt och lite annat

Ännu ett träningspass avklarat. Inte i samma dåliga väder som den senaste tiden, utan än värre…

Hej!

Nu ska det då bli skönt med vilodag imorgon! Då släpps nästa vlogg, se till att ni prenumererar på kanalen så ni inte missar någon vlogg. Kommentera och gilla gärna också.

Dagens träning började med tre timmar och 48,2 kilometer klassiskt på mina Swenor 4. Jag körde mestadels runt i närområdet, med bland annat en tur upp till Bergebo och även en sväng bortåt Torsång och Ornäs.

Kände mig mest trött och seg. Dessutom med ett väder som bara blir sämre och sämre. Idag bjöds det på störtskurar och en värre vind än igår. Sinnessjukt, detta måste vara den sämsta ”sommaren” någonsin. Skiten ser ut att fortsätta så långt fram man kan se i prognosen också. Sommaren tog slut innan den började.

Jag lade in tio stycken diagonalimpulser under första halvan av passet och jag hade sportdryck i bältet.

Direkt efter rullskidåkningen skyndade jag mig att beta av ett TRX-pass, innan jag därefter cyklade för att hämta hem Alfons.

Alfons nöjd efter ännu ett träningspass med cykelklubben

Jag passade på att springa med på Alfons cykelträning även denna gång. Det blev totalt 35 minuter och 6,5 kilometer. Löpningen på en kilometer dit och hem gick då i 4,04- respektive 4,08-tempo.

Nu är jag helt slut, inte så konstigt med tanke på att jag under de sju senaste dagarna dragit ihop 28 h 45 min och 436 kilometer, lägg där till fortsatt dålig sömn på 5-6 timmar per natt. Det ska bli skönt med vilodag imorgon!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here