Halkig löptur

Hej på er!

Jag känner mig förhållandevis pigg i kroppen efter gårdagens utblåsning. Det var kul att kroppen verkar tåla tävlingar. Men det till trots hade jag inte ”råd” att vila idag, utan det fick bli en liten löptur.

Det har som vanligt varit totalbedrövligt väder här i bygden, nu senast med tö och därefter någon minusgrad. Givetvis är all form av halkbekämpning eftersätt å det grövsta här i kommunen, vilket gjorde cyklingen till och från jobbet mer än spännande i halkan. Även löpningen var riktigt halkig och då använde jag ändå mina grymma dubbade Hoka Speedgoat GTX Ice!

Trots halkan rullade det på rätt skapligt och jag fick ihop 13,15 kilometer under den timmen jag var ute och använde mina apostlahästar, vilket gav mig 4,34 min/km i snittfart.

Ikväll släpps en fullmatad vlogg för medlemmar och imorgon för resten av fölket!

Related Articles

Kortare tur på 3:or

Hej! Idag körde jag faktiskt på Elpex 3 detta lite kortare pass. Tur var väl det, annars hade jag fastnat där ute i motvinden. Såhär såg...

Klassiskt i solnedgången

Hej på er! Idag har jag sålt min Allebike.. Så nu är jag utan cykel. Men jag har planerat att köpa en ny, kraven är...

Handskar och mössa i maj – tjoho!

Titta gärna in den senaste vloggen, prenumerera på kanalen om ni inte gör det, lägg en kommentar, gilla och dela gärna videon vidare på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here