70 minuter i 4,02-tempo

Tja!

Sedan sent igår kväll finns den senaste vloggen ute för medlemmar, bli medlem du också för 29 kronor per månad, annars får du vända till imorgon klockan 16:30 med att se vloggen.

Idag har jag sprungit en fin runda. Den upplevda känslan var sämre och jag tyckte mig ta i mindre än förra måndagens löpning, ändå sprang jag 2-3 sekunder snabbare per kilometer. Sjukt att man kan förbättra sig så snabbt i löpningen, eller egentligen inte. Jag är ju ändå någorlunda bra konditionstränad och för jag bara några lite hårdare specifika löppass så brukar det gå ganska snabbt att bli bättre.

Passet landade på 70 minuter prick och 17,38 kilometer. Vilket ger ett kilometersnitt om 4,02 (4,03 första halvan och 4,01 den andra). Här är dagens kilometertider, för den som för protokoll:

Trots att första kilometern var långsammast så var den ändå den jobbigaste

Skaplig fart ändå för en rultig nystakare som är i stort behov av att magra ur. På fötterna hade jag än en gång mina Hoka Speedgoat 5 GTX Ice.

Körde explostyrka efteråt och imorgon väntar vilodag!

 

Related Articles

RULLSKIDPREMIÄR, ny iPhone, säljer min landsvägscykel

Hej! I denna vlogg kommer äntligen rullskidorna fram, som vi alla längtat! Men vi har mer än så, bland annat: - Ny iPhone från https://phonehero.se/ - Säljer...

Löpintervaller asfalt

Tjena! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg ute för medlemmar, bli medlem du också, eller vänta till imorgon klockan 16:45! Idag har jag kört...

Klassisk premiär och cykel till salu

Hej. Jag är sugen att sälja min landsvägscykel för att köpa en ny: Det är en Allebike från 2018. - Storlek M 160-180...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here