Ganska snabb löpning!

Fint väder under dagens löpning!

Tjena!

Ni får inte missa kommande vlogg med mycket material från Jones Birken-äventyr, Petter Northug och Andreas Nygaard gästar, det och mycket mer! Kan ni inte vänta så får ni bli medlemmar och se den redan nu! Annars får ni vänta till 16:30 imorgon.

Idag efter jobbet så hämtade jag ut ett roligt paket:

Jag fick hem nya skor från Hoka idag: Recovery slide 3, Rincon 3, Tecton X 2 (min absoluta favoritsko) och Kaha 2 GTX. På fötterna under dagens pass satt dock Speedgoat 5 GTX Ice.

Detta paket skulle kommit redan för en vecka sedan, men klåparna på postnord hade tappat bort det och jag hade nästan gett upp hoppet om att få det. Tack och lov löste det sig! Tack till älskade Hoka! Detta märke kan jag helt ärligt rekommendera då jag genuint gillar alla skor jag provat hittills och alla jag hört provat märket gillar det!

Jag har sprungit en liten vända också, nämligen 70 minuter och 17,12 kilometer (4,05 min/km i snitt), bra fart med andra ord. Från AI i början, AII i mitten och kring tröskel på slutet. Bästa löpkänslan utomhus för året!

Längs turen lade jag in 3 x 20 mångsteg, uppför och 3 stycken stegringslopp. Hemma körde jag sedan explostyrka. Vilodag imorgon, tjohej!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here