Två pass idag och äntligen ny vlogg ute!

Dagens första pass – löpning

Tjena!

Ni kan väl inte ha missat att jag släppt en ny vlogg idag?! Lite senare än vanligt då jag befunnit mig vid sommarstugan, men minst lika bra!(?)

Jag började denna dag med att springa 75 minuter och 15,8 kilometer vid sommarstugan. Det rullade på fint och kändes helt okej, trots ett stundtals rejält regnande. Sprang hela vägen utan att stanna, så jag hade egentligen kunnat skippa vätskebältet denna gång.

Efter träningen packade jag ihop mina saker och åkte mot Borlänge. Jag lämnade av Alfons hos sin mamma, något som blivit allt jobbigare. Nu har vi i alla fall haft en fin period tillsammans på cirka tio dagar. Det har varit trevligt!

Väl hemma så hade jag mycket packning, tvätt och diverse småfix att ta hand om. Jag hade också fått hem nya lätta TPU-slangar, en ny sadel och nya flaskställ till min cykel som jag givetvis satte dit så fort som möjligt.

Tanken var först att åka rullskidor, men suget efter min landsvägscykel blev för stort, så jag tog en sväng på den istället.

Som vanligt när jag är i farten blev allt utdraget tidsmässigt, vilket gjorde att jag fick utrusta mig med lampor och reflexer när jag cyklade.

Cyklingen blev en tur till Falun och tillbaka. Totalt 90 minuter och 49,2 kilometer.

Som avslutning på dagen körde jag maxstyrkepass 1.

Related Articles

ADVOKATMÖTE och FÖR TUFF vecka!

Hej! Veckan började med ett advokatbesök som fick mig att ändra min första tanke. Därefter rullade det vidare med möbelskruvning, ommöblering, träning senare än sent...

Fina löpben idag!

Tjena! Missa inte att jag har en ny vlogg för medlemmar ute! Bli medlem du också och stötta mig! Idag har jag fått till två bra...

Över 400 timmar på 21 veckor..!

Hallå! Vad väntar ni på? Ny vlogg ute för medlemmar! Bli medlem du också, eller vänta till tisdag klockan 16:30. Det blev för tufft med ytterligare...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here